Hantering av information om köp och personuppgifter

De produkter som erbjuds på PLANs Kortshop produceras av Gelato Group AS och deras underleverantörer. Information som krävs för att producera och leverera din order vidarebefordras till Gelato Group AS och deras underleverantörer. När du gör en beställning på PLANs Kortshop accepterar du att Gelato Group AS och deras underleverantörer kan använda orderinformation och information om dig för att producera, leverera och ta betalt för ordern. Ingen av dessa underleverantörer har rätt att använda uppgifter om dig eller om dina köp på något annat sätt än för att utföra köpet på PLANs Kortshop.

PLAN sparar de uppgifter som du har registrerat vid köp på PLANs Kortshop. Genom att acceptera de här villkoren accepterar och godkänner du att PLAN skickar erbjudanden till dig om PLANs produkter på såväl Kortshopen som andra erbjudanden från PLAN. PLAN kan komma att skicka sådana erbjudanden via elektroniska meddelanden.  

PLAN gallrar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen.

PLAN kommer inte att sälja eller överlåta personuppgifter annat än för den nödvändiga hanteringen köp som beskrivs ovan.

Om du önskar få information om vilka personuppgifter som hanteras av PLAN eller om du önskar begära att sådana personuppgifter raderas, kontakta: gavoshopen@plansverige.org

Cookies

Som de flesta andra webbplatser, använder PLAN cookies för att kunna driva PLANs Kortshop. https://plansverige.org/om-cookies

Du kan genom att justera i din webbläsare begränsa cookies. Observera dock att detta kan leda till att vissa delar av innehållet inte kommer att finnas tillgängliga, eller användarupplevelse bli sämre.

Immateriella rättigheter

PLAN äger rättigheterna till de fotografier, bilder, grafik och andra skyddade element på PLANs Kortshop. Du får inte ladda ner, kopiera eller på annat sätt använda varor eller andra element på PLANs Kortshop för andra ändamål än som gåvor. Du äger inte rätt att sälja vidare gåvor, bilder eller annat material eller sprida dessa på något sätt som inte är förbundet med gåvor till PLAN.